Respiración Bisbal Foto Copia

AV USUARIS LA BISBAL D’EMPORDÀ: ELS PROBLEMES RESPIRATORIS. «COM RESPIRES EL MÓN QUE T’ENVOLTA?»17 de Març 2017

Simbolisme de l’Aparell Respiratori: connectar i transmetre, sense perdre la pròpia autenticitat, connexió amb la pròpia vàlua, conèixer els propis límits i exercir-los, capacitat d’adaptabilitat als demès per connectar i estar Viu i canviant, inspiració i exhalació, obrir-te i tancar-te. La frustració i autorepressió, límits rígids o sense límits. La respiració i l’alé de la Vida. Aïllament i respiració.

La respiració és l’acte més directament relacionat amb la vitalitat. Si no respirem, en pocs minuts morim. D’aquesta manera, la Respiració tant a l’àmbit físic com a l’àmbit emocional ens parlar d’obrir-nos a la Vitalitat i a les oportunitats valuoses que arriben perquè pugem desenvolupar les nostres idees fèrtils i els nostres talents.
 A aquest taller aprendràs com funciona l’aparell respiratori i també a fer-te conscient de la manera com t’obres i et tanques al món. Reconeixeràs com influeix obrir o tancar les finestres i portes de la teva Casa-Cos i com cuidar aquests límits per estar descansat, protegit.

A QUI VA DIRIGIT AQUEST TALLER D’ANATOMIA VIVA PER  A USUARIS?Principalment a persones amb problemes físics aguts i crònics que desitgin conèixer més a prop la zona on tenen la seva patologia.Famílies o persones que fan de cuidadors principals d’una persona amb una patologia o discapacitat.

A totes aquelles persones interessades a conèixer el cos de manera més concreta i tècnica però a la vegada de manera profunda i amb una visió innovadora.

 

METODOLOGIA

  • Classes teòric-pràctiques on es combinen diferents elements:
    • Anatomia convencional.
    • Medicina Tradicional Xinesa.
    • Propostes d’exercicis físics, jocs, meditacions, en relació a l’àrea d’estudi.
  • Suport audiovisual, per completar el material a estudiar.
  • Proporció de material didàctic escrit per al participant.
  • Important la implicació i vivència del mateix alumne.

 

CREADORA I CONDUCTORA DE LES CLASSES D’ANATOMÍA VIVA

Karina Vizcaíno i Peinado. Diplomada en Infermeria, Col: 32715, Diplomada en Shiatsu Moviment. Senior Practitioner Moviment Shiatsu. Terapeuta i  Professora de Shiatsu Moviment i Anatomia Humana a l’Escola de Shiatsu i Moviment de Barcelona.  Formada en Dansa Teatre i Body-Mind Centeryng. 1r nivell de BioNeuroEmoció a l’Instituto Español de BioNeuroEmoción. Cantant professional.

 

APORTACIÓ ECONÒMICA:

2º Trimestre: Cicle de 3 Tallers: formació de 6 hores repartides en 3 Tallers de 2 hores de durada els divendres: 24 FEBRER 2017: Digerir bé i estimar-te més. Pautes per una salut digestiva,17 MARÇ 2017: Els problemes respiratoris. Com respires el món que t’envolta?, 21 ABRIL 2017: El Fetge i la Primavera. Remeis pel cos i l’ànima en Primavera., de 19:00h-21:00H.PREU: 90€

Opció de pagament per Taller assistit. PREU: 35€/Taller

 

CENTRE DE REHABILITACIÓ I FISIOTERÀPIA LA BISBAL

PLÇA. JOAN CARRERAS DAGAS, 5, 17100, LA BISBAL DE L’EMPORDÀ, GIRONA

http://fisioterapialabisbal.com/events/categoria/cursos-i-tallers/

INFORMACIÓ I RESERVES: info@anatomiaviva.com; telf: 606216530

centre@fisioterapialabisbal.com; telf: 972 64 17 51

terapies-en-grup-anatomia-viva

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *