La Bisbal

21 NOVIEMBRE 2018. ANATOMIA VIVA A LA BISBAL D’EMPORDÀ. TALLER «DONA I SEXUALITAT CONSCIENT: MASSATGE DELS PITS FEMENINS»

El dia 21 de Novembre, invitada pel SIAD (Servei d’Atenció i Igualtat de les Dones) de l’Ajuntament de La Bisbal d’Empordà, dintre del mes que dedica a Treballant la Feminitat 2018, amb diferents propostes molt molt interessants, realitzaré un primer taller dedicat al Cos de la Dona, dirigit a la seva Sexualitat Conscient. Mira el cartell. Sincerament, molt agraïda a l’Ajuntament de La Bisbal al ser convidada. Gràcies!

TOTALMENT GRATUÏT!! PERÒ PLACES LIMITADES. CAL TRUCAR ABANS!

 

HORARI: de 19 a 21h

LLOC: Escoles Velles. La Bisbal d’Empordà.

COM RESERVAR: siad@labisbal.cat/ Tlf:972 64 23 10

El massatge en els pits femenins és una de les pràctiques bàsiques de la Sexualitat Femenina Taoísta, aportant benestar, salut i longevitat a la dona.
A més els pits femenins són una de les zones de la dona més propera al seu Cor i ens connecta amb la nostra sensualitat i capacitat de nodrir.
En aquest petit taller pràctic, de 2 hores, aprendrem a fer-nos un massatge en els nostres pits femenins, conreant la cura conscient de les nostres zones femenines i a més, aportant-nos salut i energia.
Per a aquest taller, porta un pareo o mocador gran, bonic, per embolicar-te, un oli natural, preferiblement biològic i una essència per barrejar amb l’oli que t’agradi.
Si estàs embarassada consulta amb l’organització per assessorar-te de l’oli més adequat en el teu cas.
Desitjant compartir amb tu, t’esperem des del Cor, Dona!!!

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *