IMG 20180207 WA0012

15 DE FEBRER 2018. XERRADA COL.LOQUI: GIMNÀSTICA DOLÇA. BENEFICIS PEL COS I LA MENT. 20H. CONSELL COMARCAL DE LA BISBAL D’EMPORDÀ

ANATOMIA VIVA ET CONVIDA

XERRADA COL.LOQUI GIMNÀSTICA DOLÇA. BENEFICIS PER AL COS I LA MENT.

Des del Servei d’Informació i Atenció a les dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Empordà, us convidem, el dijous 15 de Febrer, a les 20h, a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Empordà (C/dels Tarongers, 12).

Aquesta xerrada s’ha organitzat en col.laboració amb la subseu del Baix Empordà de l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia.

 

Moltes vegades volem trobar-nos millor, però sempre busquem respostes que venen de fora: el metge, la medicació, el remei natural….i oblidem que el nostre cos ens ha acompanyat d’ençà que va començar la nostra vida i que és possible que tingui la clau per trobar-nos millor.

Dedicar diàriament un petit temps d’escolta al cos i mobilitzar-lo amb respecte, amb tècniques suaus, ens pot ajudar i pot fer que es relaxin moltes tensions que ens resten benestar i llibertat.

Si tens ganes de conèixer més aspectes sobre la relació entre la salut i el cos, aquesta conferència et pot interessar!!!

Conferència totalment gratuïta!!

 

Més informació:

Karina: 606 216530 o info@anatomiaviva.com

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *